Föreviga ett personligt avtryck på studentpresenten med hjälp av handgravyr

Studenten är en höjdpunkt i livet som en belöning för ett hårt arbete men samtidigt en tid där man går över från att vara ung till vuxen. Många saker förändras och det blir mer och mer viktigt med att lära känna sig själv och skapa en starkare identitet.

Symboler finns överallt och de flesta av oss brukar bära på något som ger oss hopp, kraft och trygghet i vardagen. Efter studenten börjar livets resa på nytt kan man säga och då kan det vara ännu viktigare att hålla fast i sina symboler som omfamnar en med olika känslor för att ta oss vidare i livets nästa steg.

Nedan vill vi presentera olika förslag på studentpresenter som vi gjort personliga genom utförande av önskad handgravyr.

Handgravyr är ett yrke som utförs med noggrannhet. Man börjar med skisser utifrån idéer man kommit fram till tillsammans med kunden och därefter anpassar ritningen till smycket som skall handgraveras.

Idéer och utföranden går att skapa på många olika sätt och vi tar gärna fram skisser på förslag för handgravyr. Enklast når ni oss via mejl info@formgravyr.se

Lämna ett svar