Hängsmycke med textgravyr

Detta hängsmycke i 18 k rödguld är tillverkat och designat av guldsmeden Anders Fors.

Hängsmycke med graverad text

Jag fick sedan äran att gravera den symboliska texten vilket gör detta till ett personligt smycke.

Fonten är en klassisk kursiv skrivstil vilket ger ett mjukare intryck till hängsmyckets i övrigt kantiga form.

arthurkolehmainen

Mitt namn är Arthur Kolehmainen och med mitt företag Formgravyr så erbjuder jag alla typer av handgravyr i metall. Redan tidigt i barndomen blev jag intresserad av att teckna och forma. Jag har alltid tyckt att det varit något speciellt att se vad jag själv har skapat. Vill dela med mig tankar kring inspiration och symbolik som vägleder skapandet till smycken som jag med mitt företag Formgravyr skapar. Älskar du smycken lika mycket som jag och vill få en fördjupning kring guldsmide och handgravyr så råder jag dig läsa mer och följa oss på sociala medier. -Arthur Kolehmainen